The Drawing Room

The Drawing Room är ett unikt litet behandlingshem med känsla för detaljerna. Vi riktar oss till individer som utvecklat ett missbruk eller ett beroende av alkohol, tabletter, narkotika eller spel. Vi läggar även stort fokus på anhöriga. Verksamheten bedrivs i Gamla Herrgården i Norsholm, en anrik och vacker plats invid Motala ström.

Rum

De stora herrgårdsrummen är ljusa, inbjudande och har en harmonisk utsikt över vattnet. Våra boenderum är särskilt designade med en personlig prägel och sängar med mycket hög standard.

Omgivningen

Herrgården är belägen vid Motala ströms utlopp ur Roxen och har närhet till Göta Kanal. Omgivningarna består av ett utpräglat herrgårdslandskap, vilket inte minst de gamla ekarna vittnar om.Området är mycket rikt på historiska lämningar med bland annat ruinerna av två medeltida biskopsgårdar. En av ruinerna kan ses från vårt vardagsrum och besökas via fina vandringsleder. En annan vacker promenadsträcka går längs Göta Kanal.

Mat

Vi vill säkerställa näringsbehovet för individen, återställa kroppens balans och stärka kroppen för en mer effektiv rehabilitering.

Team

Vårt rehabiliteringsteam består av erfarna och kunniga specialister inom missbruksvården som behandlare samt tillgång till psykolog, läkare och andra särskilt utbildade inom olika rehabiliteringsområden.

Carina Bjurgard

Platschef

carina@thedrawingroom.se

Föreståndare Tobias Sahlin

Tobias Sahlin

Föreståndare

Christer Nordwald

Personlig tränare

150429_ph_2699

Eva-Carin Kempe

Mediyogaterapeut/sjuksköterska

160901_the_drawing_room_001

Ann-Cathrine Krepper

Mediyogainstruktör

Bilden tagen med Canon EF 600 mm f/4 L IS II

Sandra Ekeroth

Behandlingsassistent

Sara Pålsson

Behandlingsassistent

Lennart Heine

Läkare