brasan

The Drawing Room

The Drawing Room är ett unikt litet behandlingshem med känsla för detaljerna. Vi riktar oss till individer som utvecklat ett missbruk eller ett beroende av alkohol, tabletter, narkotika eller spel. Vi läggar även stort fokus på anhöriga. Verksamheten bedrivs i Gamla Herrgården i Norsholm, en anrik och vacker plats invid Motala ström.

141030_norsholm_004

Rum

De stora herrgårdsrummen är ljusa, inbjudande och har en harmonisk utsikt över vattnet. Våra boenderum är särskilt designade med en personlig prägel och sängar med mycket hög standard.

rum4
inne
rum2

Omgivningen

Herrgården är belägen vid Motala ströms utlopp ur Roxen och har närhet till Göta Kanal. Omgivningarna består av ett utpräglat herrgårdslandskap, vilket inte minst de gamla ekarna vittnar om.Området är mycket rikt på historiska lämningar med bland annat ruinerna av två medeltida biskopsgårdar. En av ruinerna kan ses från vårt vardagsrum och besökas via fina vandringsleder. En annan vacker promenadsträcka går längs Göta Kanal.

brygga
141124_norsholm_006
141030_norsholm_003

Mat

Vi vill säkerställa näringsbehovet för individen, återställa kroppens balans och stärka kroppen för en mer effektiv rehabilitering.

mat3
og
mat4

Team

Vårt rehabiliteringsteam består av erfarna och kunniga specialister inom missbruksvården som behandlare samt tillgång till psykolog, läkare och andra särskilt utbildade inom olika rehabiliteringsområden.

carina.bjurgard

Carina Bjurgard

Platschef/föreståndare

carina@thedrawingroom.se

Jens Kvistgaard

Terapeut/Behandlingsansvarig

jens@thedrawingroom.se

Cecilia Reuterskiold

Terapeut

cecilia@thedrawingroom.se

Lennart Heine

Läkare

Christer Nordwald

Personlig tränare

150429_ph_2699

Eva-Carin Kempe

Mediyogaterapeut/sjuksköterska

160901_the_drawing_room_001

Ann-Cathrine Krepper

Mediyogainstruktör

170809_norsholm_200x300_047

Sandra Ekeroth

Behandlingsassistent

Sara Pålsson

Behandlingsassistent

170809_norsholm_200x300_048

Ida Boijsen

Behandlingsassistent